Васко Митевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Васко Митевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец август 2023.

 

Име и презиме: Васко Митевски

По професија: Дипломиран економист

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Зошто баш оваа област: Самиот процес на решавање на проблеми, особено ефективно и ефикасно решавање на истите за најкраток можен рок до најоптималното решение, ми дава посебно задоволство.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за подобра иднина и можност за работа од каде било.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Објектно-ориентирано програмирање (моментално го учам, уште не сум го научил).

Омилен модул и зошто: Сега засега PHP бидејќи веќе почнуваме со логичко решавање и резонирање, а не само дизајн и структура како досега.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Филип Манев – знае одлично да го предаде своето знаење на некој којшто првпат се среќава со материјата.

За 5 години сакам да бидам: Се надевам, доста подобар во развивање на каков било софтвер отколку сега.

Хоби: Возење велосипед, брзо пешачење, запознавање со ново пиво.

Омилена книга: The Subtle Art of Not Giving a F*ck“

Омилен цитат: Everyone You Meet Is Fighting a Battle You Know Nothing About, be kind always.“

 

Направи чекор кон високоплатена кариера и придружи се на Brainster заедницата од 11.500 студенти. Аплицирај сега и искористи поволни услови за плаќање од 90€ рата без камата!

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!