Борис Кузмановски – Dream Team студент на Академијата за Front-end програмирање за месец февруари 2024

Запознај го Борис Кузмановски –  Dream Team студент на Академијата за Front-end програмирање за месец февруари 2024.

Име и презиме: Борис Кузмановски

По професија: Менаџер за одбранбено, безбедносни ресурси

Академија: Академија за Front-end програмирање

Зошто баш оваа област: Се одлучив за Front-Еnd, бидејќи е спој на креативност и технички знаења, а континуираниот и брз развој на технологиите кои се користат нудат постојано нови можности за учење и надградување.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за личен и професионален развој, можноста да останам релевантен во светот кој брзо се менува и задоволството од совладување нови вештини постојано ме мотивираат.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Секој проблем ако да го поделиш на најситни делови, веќе не е проблем.

Омилен модул и зошто: JavaScript – дава живот на кодот.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Сите беа одлични, секој со свој пристап во пренесувањето на знаењето.

За 5 години сакам да бидам: Senior Front-End developer

Хоби: Серии, филмови, планинарење…

Омилена книга: “The Power” – Rhonda Byrn

Омилен цитат: “Believe you can and you’re halfway there.“

Направи ја посакуваната кариерна трансформација. Со новата Brainster+ Академија за Front-end програмирање за 0 денари ти обезбедуваме дополнителни 20 курса кои ќе те издвојат од конкуренцијата.

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.