Запознај го Бесфорт Ајдари – Dream Team студент на Академијата за Front-end програмирање за мај 2024.  

Мојата позадина е…

По професија сум музичар (трубач).

Областа ја избрав затоа што…

Отсекогаш сакав да знам како Web-от функсионира во позадина и како сето тоа се прави и затоа се одлучив за оваа област.

Највредната лекција која ја научив досега на академијата е…

Накратко, ‘Practice makes perfect’.

Мојот омилен модул е…

Би рекол JavaScript, доколку знаеш JavaScript другите framework-ови лесно се учат…

Инструкторот кој најпозитивно влијаеше на мене е…

Ахмед Адем којшто ни даде добра база од старт, Џенета Ибрович би рекол менторка за confidence boost и најдобриот инструктор Иван Јасенов кој даде сѐ од себе за да нѐ научи на најважните работи во индустријава како идни Front-end developers (JavaScript, React.js).

Мојот совет до идните студенти на Brainster…

‘Hard work and practice’, доколку сакате да успеeте.


Местата се пополнети! Приклучи се на листата на чекање денес и ПРВ/А дознај доколку се отвори повторно можност за упис на Brainster+ Академијата за Front-end програмирање