BRAINSTER - Успешни приказни графички дизајн Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни графички дизајн

Добриот дизајн е привлечен, но исто така и функционален

Запознај ја Симона Симоновска - алумни студент на Академијата за графички дизајн, а воедно и Dream Team студент, која реши да направи комплетна кариерна трансформација,…

Предавањата на Академијата за графички дизајн се одлично организирани

Запознај го Мартин Кузмановски - алумни студент од Академијата за графички дизајн кој се реши да направи комплетна кариерна трансформација и да научи повеќе за…

Академијата е одлично организирана, а инструкторите се секогаш посветени на нас

Запознај ја Марта Манеска - студент на нашата Академија за графички дизајн која се реши да направи комплетна кариерна трансформација. Нејзината љубов кон…

Добриот дизајн е привлечен, но исто така и функционален

Едно од засилувањата на дизајн тимот на Brainster e Фјола Сула – креативна и амбициозна личност, а воедно и алумни студент од Академијaта за графички дизајн. По…

Графичкиот дизајн е одлична кариера за луѓе кои се креативни и уживаат во комбинацијата на уметноста и технологијата

Едно од засилувањата на дизајн тимот на Brainster e Симона Ставреска Саздовска - креативна и амбициозна личност, а воедно и алумни студент од Академијaта за графички…

Конечно го работам тоа што ме исполнува

Запознај го Виктор Богатиновски - алумни студент од Академијaта за графички дизајн кој се реши да направи комплетна кариерна трансформација. По неговото…

Реалните проекти се одлична прилика за практикување на вештините потребни за работа

Запознај го Роко Иванов - креативна и љубопитна личност, а воедно и алумни студент на нашата Академија за графички дизајн. Како еден од најпопуларните проекти на коj…

На Академијата стекнав многу нови знаења, искуства и добри пријатели

Запознај ја Драгана Новоселска - алумни студент на нашата Академија за графички дизајн, а воедно и личност која постојано сака да учи нешто ново и да ги надградува…

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

Академијата за графички дизајн има богата програма и инструктори кои несебично го споделуваат своето знаење

Запознај го Александар Стојчески - алумни студент од Академијата за графички дизајн кој направи кариерна трансформација и се вработи како графички дизајнер.…