BRAINSTER - Darjan, автор на BRAINSTER - Page 2 of 2

Статии од автор: Дарјан Раденковиќ

Гости предавачи од Facebook и Google ќе бидат дел од Aкадемијата за Data Science

„Програмата ја креиравме во соработка со врвни професионалци и предавачи од областа. Заеднички заклучок беше дека не постои друг начин да се научи Data Science, освен…

Студентите од Акaдемијата за маркетинг на Brainster работат на кампања за B-Up

Преку Learning Partner програмата, студентите на Академијата за дигитален маркетинг можат да работат на кампањи за  реални клиенти, со што стекнуваат искуство веднаш…

Ana Jovkovska - Instruktor vo Brainster

Ана Јовковска – Инструктор во Brainster

Една од најомилените работи во Brainster ни е кога треба да претставиме нов инструктор. Тоа значи дека нашата екипа расте, палетата на знаење што ја нудиме се шири, а…

Генерацијата успешни студенти за кои допрва ќе слушате

Кај нас март секогаш е bitter-sweet месец. Тажни сме што завршуваат групите кои започнаа со учење во октомври на Академијата за дигитален маркетинг. После толку…

Со Scrum методологијата до поголема ефикасност на вашиот тим

Ако си дел од IT индустријата, голема е веројатноста да си слушнал за Scrum методологијата. Но, и да немаш никаква претстава за што се работи и не доаѓаш од оваа бранша,…

Запознај ја Олгица – инструктор на курсот за Scrum методологија во Brainster

Scrum методологијата е мошне актуелна тема во моментов и се’ повеќе тимови, не само од областа на software development, ја усвојуваат и применуваат. Тоа ни го покажа фактот што…

5 знаци дека доцните со дигиталната трансформација

Што е заедничко за дигитална трансформација и диета? Сите ги спомнуваат, никој не ги почнува. Навистина, поимот дигитална трансформација изминатиов период стана…

Најважната алатка за дигитален маркетинг што најверојатно не ја користите

Популарноста на дигиталниот маркетинг на која сме сведоци изминатава декада лежи меѓу другото во достапноста на алатки и платформи кои ни овозможуваат полесно и…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?