Запознај ја Харита Су – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн за месец декември 2022.

 

Име и презиме: Харита Су

По професија: Менаџер по царина и шпедиција

Академија: Академија за Графички Дизајн

Зошто баш графички дизајн: Бидејќи цел живот цртам.

Што те мотивира постојано да учиш: Нема подобро нешто од тоа да инвестираш во себе. 

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Дигитално цртање и анимација.

Омилен модул и зошто: Illustrator & After Effects, едноставно бев изненадена што сѐ може да се изведе таму.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Бане и Александар Поповски.

За 5 години сакам да бидам: Прво, да сум жива и здрава, а потоа да го работам тоа што го сакам.

Хоби: Цртање, плетење, хорор книги и филмови.

Омилена книга: The Garden of Rama – Arthur C. Clarke

Омилен цитат: “Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!