Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец декември 2023:

 

1. Лина Стојчевска – Академија за графички дизајн

Лина Стојчевска –  Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

 

2. Јовица Василевски – Академија за софтвер тестинг

Јовица Василевски – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

3. Фани Јаќимовска – Академија за Data Science

Фани Јаќимовска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

4. Теодора Илиевска – Академија за дигитален маркетинг

Теодора Илиевска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

5. Исидора Несторовска – Академија за UX/UI дизајн

Исидора Несторовска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

6. Борче Којиќ – Академија за Full-Stack програмирање

Борче Којиќ – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

7. Костанда Стамаџиева – Академија за Front-End програмирање

Костанда Стамаџиева – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

8. Катерина Удалов – Академија за Project & Product менаџмент

Катерина Удалов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

 

9. Ангела Петровска Авдиќ – Академија за човечки ресурси

Ангела Петровска Авдиќ – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

 

10. Фросина Мирчески – Академија за лидерство и менаџмент

Фросина Мирчески – Dream Team студент на Академијата за лидерство и менаџмент

 

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Со Brainster+  зголеми ја твојата предност на пазарот на трудот. Избери програма со најбараните вештини за вработување, кои ќе ти овозможат побрз пат до посакуваната кариера.