BRAINSTER - Весна Трпчевска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Весна Трпчевска

Верувајте во себе и работете го тоа што го сакате

  Ивана Илиева е студент на Академијата за графички дизајн која што успеа да се вработи во дигиталната печатница My Print уште пред крајот на самата Академија.…

DESIGN ACADEMY HIGHLIGHTS 2020

Во почетокот на новата година, сакаме да ви ги споделиме најважните 7 моменти кои што се случија на нашата Академија за дизајн во 2020: Запишани 140+ студенти, оформени…

Sports Production Analyst by day, Graphic Design student by night

Билјана Здравеска е креативна и амбициозна личност, која што успеа да се вработи после само 3 месеци од нејзиниот старт на Академијата за графички дизајн. Нејзиното…

Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020

  Работата на реални проекти е огромна можност за секој студент да ги надгради своите вештини, но и да работи во вистинско време со реален клиент. Токму затоа, во…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 3 и Тим 4

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, беше одржан Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа упорно да ги…

Искуство на хакатонот за графички дизајн – Тим 1 и Тим 2

Како што веќе прочитавте во претходниот блог, пред извесно време одржавме Хакатон на Академијата за графички дизајн 2020. Студентите беа поделени во тимови и работеа…