Запознајте ја Саша Хаџи Јорданова – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец април 2022.

 

Име и презиме: Саша Хаџи Јорданова

По професија: Магистер по електротехника

Академија: Академија за Project & Product Management

Зошто баш Project & Product Management: Проектите се дел од нашето секојдневие и токму затоа сакам успешно да ги водам!

Што те мотивира постојано да учиш: Доживотното учење е клуч да се биде во тек со актуелниот технолошки развој, а иднината секако носи предизвици.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Earned value анализа, тренд анализа и to-complete performance index.

Омилен модул и зошто: Досега омилен ми е Модул 4: Буџетирање и project scheduling бидејќи има најширока примена и е најкорисен.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: И Огнен и Иван ми оставија силен впечаток бидејќи навистина не оставаат да остане нешто неразбрано.

За 5 години сакам да бидам: Исполнета 🙂

Хоби: Читање, патување, спорт, здрав живот, планинарење, филмови.

Омилена книга: Будење од Ентони де Мело

Омилен цитат: “Time moves slowly, but passes quickly.” 

 

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!