Запознај ја Сашка Денковска Петковска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец октомври 2022.

 

Име и презиме: Сашка Денковска Петковска

По професија: М-р. по Фармација

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Зошто баш оваа област: Со дигитален маркетинг многу полесно доаѓаме до нашите клиенти, преку многуте канали кои ги нуди овој тип на маркетинг.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за личен развој и усовршување, кое како лидер ќе го пренесам во мојата компанија и индиректно ќе расне и ќе се развива.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Да правам Landing Pages бидејќи е најкреативо.

Омилен модул и зошто: Marketing strategy од Дарјан Раденковиќ, бидејќи ми помогна да ги видам сите можности кои ги имам и да направам стратегија за мојата компанија.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Марко Ивановски, бидејќи ми ги откри многуте грешки што ги имам правено во моето секојдневие.

За 5 години сакам: Мојата компанија да биде една од водечките во регионот со помош на дигиталните канали.

Хоби: Фитнес

Омилена книга: Сетилно брендирање, 7 навики на успешни луѓе и Богат татко – сиромашен татко.

Омилен цитат:Напредокот е невозможен без промени, оние кои не можат да го променат начинот на размислување, не можат ништо да сменат.“ – George Bernard Show

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!