Марко Ивановски е инструктор и ментор на Академијата за дигитален маркетинг кој го предава модулот Social Media Advertising. Тој е дипломиран економист, на департман Е-бизнис кој долги години се занимава со дигитален маркетинг и графички дизајн. Моментално работи како Head of Digital во Cherry Cannon Creative Studio Skopje (CCCS). Скромен, тимски играч, со огромна желба за напредок и секојдневно подобрување во сѐ она што го работи.

 

Запознајте го Марко – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг

 
 

Име и презиме: Марко Ивановски

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Модул: Social Media Advertising (Facebook/Instagram)

Професија: Digital Marketer and Graphic Designer

Искуство: 8 години

Зошто баш дигитален маркетинг: Затоа што го живеам секојдневно!

Хоби: Фудбал

Омилена книга: Contagious: Why Things Catch On / Jonah Berger

Омилен цитат: „Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.“

Оценка од студенти: 4.5

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.