Курс Photoshop за почетници – видете што работевме

Во текот на оваа година се одржаа неколку курсеви Photoshop за почетници кои ги посетија повеќе од 100 учесници. Погледнете што се учеше и си поминувавме на овој курс:

Курс Photoshop за почетници Ден 1 – Вовед во програмата 

– Интерфејс, Главно мени, Алатки, Опции, Слоеви, Вежби: Отворање нов документ, различни палети на бои, промена на големина, сечење, комбинирање фотографии, трансформации

курс

Курс Photoshop за почетници Ден 2 – Основни манипулации со фотографии

– Четки, Ретуширање фотографии, Бришење објекти, Филтери, Ефекти, Adjustments/Adjustment layers, Практични вежби: Обработка на фотографии

курс

Курс Photoshop за почетници Ден 3 – Манипулација со фотографии

– Различни видови селекција, Канали, Маски и Adjustment layers, Менување бои, Бришење/менување на позадина, Практични вежби: Обработка на фотографии

курс

Курс Photoshop за почетници Ден 4 – Композиција

– Текст, Графички елементи, Blending опции, Практични вежби: Комплетна обработка на фотографии

курс

Освен вежбите кои ги правеа, учесниците имаа можност да ја пуштат својата фантазија и да создадат свои дела, ова се само неколку од нивните креации:

курс

Дознав за Photoshop курсот за почетници организиран од страна на Brainster, се запишав, го завршив и се стекнав со основни Photoshop вештини и сега креирам фотографии, создавам еден нов свет, само мој! Од срце го препорачувам на сите љубители на фотографијата и на убавите работи. Запишете се, бидете креативни, создавајте спомени, фотографирајте, забавувајте се и уживајте!“- Лилјана Клинчарова, учесничка на курсот

курс

курс

Со завршувањето на курсот учесниците се здобија со сертификати за посетен курс Photoshop за почетници и дополнително добија краток прирачник кој ќе им служи во понатамошната работа.

курс

курс

курс

курс

Adds-7

Овој текст е објавен во категоријата Дизајн и ги содржи следните клучни зборови: Brainster, Графички дизајн, Графички дизајн курс, Дизајн, print, Обуки, курс, Курсеви, обука, Kursevi, Obuki, kursevi skopje, Kurs, photoshop, курс Photoshop, obuki skopje, курсеви скопје, обуки скопје, Photoshop курс

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!