Доколку планирате да патувате во претстојниот период но имате премногу работни обврски.

Најдобар компромис е да патувате и да ги искусите овие coworking локации.

Ви ја претставуваме следната фотогалерија од најатрактивните coworking простори низ Европските градови.

we-work-a-5

 

wework-weteringschans-7

 

wework-a-1

_MRR1317

interchange-coworking-7
2
.
3.
Betahaus_HR-Cafe-1-Danique van Kesteren
.
Betahaus_HR-Front-Building-Danique van Kesteren