Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец мај 2023:

 

1. Златко Гурмешев – Академија за Full-Stack програмирање

Златко Гурмешев – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

2. Милка Пауновска Тофа – Академија за проектен и продукт менаџмент

Милка Пауновска Тофа – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

 

3. Ленче Симјаноска – Академија за човечки ресурси

Ленче Симјаноска – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

 

4. Дени Трајков – Академија за Front-End програмирање

Дени Трајков – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

5. Љубица Атанасова – Академија за графички дизајн

Љубица Атанасова – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

 

6. Весна Поп Димитријоска – Академија за Data Science

Весна Поп Димитријоска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

7. Елена Колега – Академија за дигитален маркетинг

Елена Колега  – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

8. Елена Стојановска – Академија за Software Testing

Елена Стојановска – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

9. Ива Лалиќ – Академија за UX/UI дизајн

Ива Лалиќ – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!