Сашо Цветаноски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознајте го Сашо Цветаноски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец јуни 2022.

 

Име и презиме: Сашо Цветаноски

По професија: Дипломиран електро инженер (Електроенергетски системи)

Академија: Академија за Full Stack програмирање

Зошто баш Full-Stack програмирање: Најпрво, главна причина беше тоа што е најбарана професија на пазарот. Сега на крај од Aкадемијата можам само да потврдам дека немам згрешено во одлуката. Сите инструктори се професионалци во својата област.

Што те мотивира постојано да учиш: Помислата дека еден ден ќе направам свој проект кој веќе го имам замислено како треба да изгледа.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Запишувањето на податоци во база и преземањето на податоците од база.

Омилен модул и зошто: JavaScript и PHP. Бидејќи со овие два модули во комбинација можеш да изработиш целосна веб страница.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Ивица и Александар

За 5 години сакам да бидам: Senior full stack developer

Хоби: Пливање, тенис.

Омилена книга: Се гледаме на врвот – Коста Петров

Омилен цитат: The future belongs to those who believe in their dreams.“

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирањето за ваучер заврши!