Александар Јолакоски е дипломиран програмски инженер, а воедно и инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање. Моментално е вработен во Devsy. Има работено на повеќе позиции на различни проекти за клиенти ширум светот и има богато искуство – повеќе од 10 години.

 

Запознајте го Александар – инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање

 

Име и презиме: Александар Јолакоски

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Модул: PHP & Laravel

Професија: Програмер 

Искуство: 10 години

Зошто баш Full-Stack програмирање: Кога бевме деца компјутер беше нешто тотално ново. Кога еднаш ќе почнеш со програмирање нема назад – кој пробал знае 🙂

Хоби: Гејминг, кајак, велосипед, пливање

Омилена книга: Коцкар – Ф. Достоевски

Омилен цитат: „Work smart not hard.

Оценка од студентите: 4.86

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!