Кратенки (Shortcuts) за Photoshop без кои не можете да живеете

Овие кратенки на тестатурата можат да ви заштедат драгоцено време додека работите на уредувањето на вашите најнови фотографии.

 

keyboardshortcuts2

 

keyboardshortcuts

 

 

 

keyboardshortcuts1

 

 

                                                  Сликите се превземени од Creative Live

Ако сакате да научите повеќе посетете го 4 дневниот курс за „Photoshop“  

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!