Моето Brainster искуство - Мартин Деспотоски | Brainster

Моето Brainster искуство – Мартин Деспотоски

Запознајте го Мартин Деспотоски – студент на Академијата за UX/UI дизајн, кој реши да го искористи летото продуктивно за да ги надгради своите знаења и вештини!

 

Студент: Мартин Деспотоски

Академија: Академија за UX/UI дизајн

Професија: Брокер за недвижнини

Од првиот час на Академијата ја паметам: Првата фаза од UX – целосни подготовки за Stakeholder интервју.

Се решив да го искористам летото продуктивно за: Дополнителено надградување на знаењето.

Ја одбрав оваа област: Бидејќи е спој на визуелно и мисловно креативно изразување.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Визуелен дизајн.

После предавањата секогаш: Си коментираме со колегите.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Front end – не како страв, повеќе како најголем предизвик

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Успешни проекти зад себе, секојдневна исполнетост на работно поле, промена на начин на живот. Односно, ux/ui all day – all night.

Оваа област за мене значи: Thinking out of the box, голема слобода за креативно изразување.

Во слободно време: Фотографирам, гејмам, се дружам со пријателите.

Сакам да читам: Теории на заговор и трилер книги.

Сакам да гледам: Документарни емисии и серии.

Омилен цитат: „Not all those who wander are lost”

 

Уписите за следната група на Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!