Запознај го Алексеј Рашко – студент на Академијата за UX/UI дизајн, кој се одлучи да го прошири своето знаење во оваа област за може да работи на многу забавни и интересни проекти.

 

Студент: Алексеј Рашко

Академија: Академија за UX/UI дизајн

Професија: Преведувач

Од првиот час на Академијата паметам: Како секој студент ја покажа својата храброст и посветеност со започнување на Академијата.

Се решив да ја искористам оваа есен продуктивно и да научам: Секакви работи поврзани со UX/UI дизајн.

Ја одбрав оваа област: Бидејќи сметам дека можам да бидам еден од најдобрите дизајнери во светот.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: UX во вистинскиот свет.

После предавањата секогаш: Вежбам и повторувам што научив од предавањето.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Како ќе се одвива мојот живот после Академијата.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Многу интересни и различни проекти.

Оваа област за мене значи: Многу забава на работа.

Во слободно време: Гледам серии и читам книги.

Сакам да читам: Класици и периодични драми.

Сакам да гледам: Филмови со Дензел Вашингтон.

Омилен цитат: “Man can be destroyed but never defeated.” 

 

Уписите за следната група на Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!