BRAINSTER - fleksibilna rabota Архива

Статии со клучен збор: fleksibilna rabota

Office Not Required! Зошто да практикуваш работа од флексибилен простор

Neocom тимот на Funky Coworking Friday Сo Funky Coworking Friday сакаме да ги охрабриме компаниите кај нас да ја раздвижат својата креативност во друг простор еден ден во неделата. Веќе…