BRAINSTER - andorid programiranje Архива

Статии со клучен збор: andorid programiranje

Komunicira.me – нова бесплатна апликација за инклузија на лицата со оштетен слух

Апликацијата е изработена од учесниците на Академијата за програмирање на Brainster, како дел од нивната едукација преку работа на реален проект. Новитетот кој Brainster го…