Ивана Крстева е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е програм менаџер за tech проекти, со 15 годишно искуство во имплементација на Agile and Waterfall проектните методологии на глобално ниво во интернационални корпорации како Hewlett-Packard и стартап компании во рамките на ИТ индустријата. Моментално работи како Technology Project/Programme Manager во MAK-SYSTEM International Group.

 

Запознајте ја Ивана – инструктор на нашата Академија за Project & Product Management


Име и презиме: Ивана Крстева

Академија: Академија за Project & Product Management

Професија: Project/Programme Manager

Искуство: 15 години

Зошто баш Project & Product Management? Проект менаџмент е основа на секоја компанија за успешно поврзување на ресурсите и структурата, со стратегијата и целта, или во превод „Trying to manage a project without project management is like trying to play a football game without a game plan.” — K. Tate

Хоби: Пливање, пилатес реформер

Омилена книга: Ocean Sea by Alessandro Baricco

Омилен цитат: „There are no problems, only solutions.” 

 

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!