Работата на проект е многу полесна кога имаш тајмлајн, на кој ти се претставени сите работни обврски, зададени рокови и очекувани резултати.

Во продолжение следат 5 одлични темплејти кои можат да ти се најдат за различни типови на проекти.

Тemplate #1: Project timeline

Овој минималистички темплејт за тајмлајн можеш да го искористиш за да претставиш проект на клиент или на тимот со кој работиш. Минималистичкиот формат визуелно ги нагласува само релевантните информации. Одличен е за организирање и разделување на фазите на проектот во квартални временски секвенци. Симни го тука!

timeline template

Тemplate #2: Vertical

Овој шаблон може да биде одлична опција за организирање состаноци, средби и настани. Ако часовите се заменат со датуми може да се користи и за организирање на проекти. Симни го тука!

timeline template

Тemplate #3: Arrow timeline

Овој шарен, модерен дизајн е многу ефективен за претставување на бизнис план или временска рамка на проект. Стрелката е одлично дополнување кога се презентира тајмлајн на проект. Ги нагласува клучните цели постепено, од почеток до крај, па презентацијата би била многу лесна за следење. Симни го тука!

timeline template

Тemplate #4: Professional business plan timeline

Визуелното претставување може да има многу важна улога во деловен контекст. Овој дизајн, со својата едноставност и сериозност е погоден за деловни презентации и поделба на обрвските во тимот. Симни го тука!

timeline template

Тemplate #5: Product roadmap

Шарен модерен тајмлајн. Одличен е за презентирање проекти, зацртани цели, планови или настани. Симни го тука!

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!