Запознај ја Симона Николовска  – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец март 2023.

 

Име и презиме: Симона Николовска

По професија: Регрутер

Академија: Академија за Project & Product Management

Зошто баш оваа област: Супер можност за надградување на вештини и знаења, кои понатаму би можеле да значат и промена на кариера.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за себеисполнување и раст како личност.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Дека секоја работа, колку и е да изгледа минимална, може да се гледа на неа како на проект.

Омилен модул и зошто: 8-9, многу интересни домашни, кои те тераат да размислуваш на сопствен продукт – од идеја до реализација.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Дефинитивно Олгица. Супер кул личност, максимално подготвена да го преточи своето знаење и искуства на часовите.

За 5 години сакам да бидам: Среќна, каде и да сум.

Хоби: Пилатес

Омилена книга: Малиот принц

Омилен цитат:Очекувај го неочекуваното.“

 

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.