Запознајте ја Дијана Велевска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец октомври 2021.

 

Име и презиме: Дијана Велевска

По професија: Студент

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Зошто баш дигитален маркетинг: Има огромни можности за кариерно развивање.

Што те мотивира постојано да учиш: Љубопитноста, дефинитивно.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Најинтересно ми беше правењето на landing page.

Омилен модул: Social media marketing, затоа што си од другата страна на социјалните медиуми, онаму каде ти си тој што одлучува на која публика што би требало да и се пласира.

Инструктор што ти остави најголем впечаток: Марко Ивановски инструктор на модулот Social Media Marketing.

За 5 години сакам да бидам: Social Media Specialist

Хоби: Читање книги

Омилена книга: На патот кон дома од Себастијан Фицек

Омилен цитат: „Која и да е вашата цел ќе ја постигнете, само да сакате да се потрудите.“

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!