Кирил Стоименов – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг | Brainster

Кирил Стоименов – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте го Кирил Стоименов – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец јануари 2022.

 

Име и презиме: Кирил Стоименов

По професија: Психолог

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Зошто баш дигитален маркетинг: Поради огромниот потенцијал и разноликоста на самите модули.

Што те мотивира постојано да учиш: Динамиката на секојдневието.

Најинтересна работа што ја имаш научено од Академијата: Техничкиот дел, SEO и Social Media Marketing, затоа што ми беше тотално непозната територија.

Омилен модул: Некако на темераментот и искуството највеќе ми „лепи“ Copywriting & Content Writing.

Инструктор што ти оставил најголем впечаток: Неблагодарно е да одговорам на прашањето. Сите си ја знаат работата, елоквентни се, брзи и прецизни.

За 5 години: Зависи од јетрата, ја џабе ќе планирам.

Хоби: Малку свирам гитара, малку рецитирам хип-хоп, малку готвам по дома, малку пиуцкам пивце. Ок, малку повеќе….

Омилена Книга: Меша Селимовиќ – Тврдина. Сега, секогаш и во вечни векови. Ентер!!!

Омилен цитат: Нешто random од Коељо, што има везе. 😆 

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!