Запознајте ја Ива Кацарска – студент на Академијата за дигитален маркетинг, која со огромна желба и мотивација се одлучи да ги надгради своите маркетинг вештини.

 

Студент: Ива Кацарска

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Професија: Дипломиран економист

Од првиот час на Академијата паметам: Позитивна и пријателска атмосфера.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Сакам да ги надградувам своите вештини, а воедно обожавам социјални мрежи.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Social Media Marketing.

После предавањата секогаш: Сум среќна бидејќи сум научила нешто ново.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Дали ќе успеам да креирам лендинг страница (или слични задачи бидејќи не бев навикната многу време да поминувам пред лап топ).

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да сум спремна и мотивирана за нови работни искуства коишто ќе придонесат за надградување на мојата кариера и подобра финансиска заработка.

Оваа област за мене значи: Огромен успех и можност за моите амбиции и соништа да станат реалност.

Во слободно време: Учествувам на меѓународни натпревари за убавина, пратам мода и издавам апартмани на booking.com & airbnb.

Сакам да читам: Мотивациски книги.

Сакам да гледам: Романтични филмови.

Омилен цитат: “Before anything else, preparation is the key to success.”

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек!

Early Bird понудата на Академијата за дигитален маркетинг важи за упис до 15 август.

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!