Профил на инструктор – Јане Наумоски

Име и презиме: Јане Наумоски
По професија: UX/UI Designer
Датум на на раѓање во Браинстер: Јануари, 2018
Број на часови: 310
Предмет: UX/UI Design
Академија: Графички дизајн и UX/UI
Академија на која би се запишал: Data Science
Омилен колега: Бане, нормално.
Од моето прво предавање памтам:тремата
Најмногу ги сакам студентите кои: се редовни на предавањата и оние кои поставуваат многу прашања.
Пред час: провервам домашни
На час: ги смеам студентите
После час: пијам пиво
Бесплатен совет: За да станете успешни, фокусирајте се на една гранка во дизајнот (или било што ве интересира) и усовршете ја со многу работа.

Ако сакаш да учиш од Јане, резервирај си место на Академијата за графички дизајн тука! Уписите се во тек.

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!