Име и презиме- Ива Дујак

Tagline – Create stories that start movements. 

По професија– COO во Brand Union.

Датум на раѓање во браинстер– 05.2016. 

Број на Часови предавани– 72

Предмет Content Marketing Strategy

Академија на која предава Академија за дигитален маркетинг

Академија на која би се запишал во BrainsterАкадемија за графички дизајн

Омилен колега…не можам да одделам, го бирам цел пакет. 

Од моето прво предавање памтам… веројатно првиот простор на Brainster и ученички клупи исполнети со дел од екипата која денес е дел од core тимот. 

Најмногу ги сакам студентите кои…сакаат да прашуваат и дискутираат, за среќа на академиите ги има многу.

Омилен дел од предавањата (наставата)… моментот кога студентите ќе го направат своето прво дело и нивните реакции.

Пред час...листам за што ќе зборуваме и барам да не искочил некој „свеж“ пример кој можеме да го анализираме на часот.

На час…се мислам да не зборам пребрзо и се радувам кога ќе развиеме дискусија со студентите.

После час…се спремам и радувам на следната дружба.

Бесплатен Совет…не се плашете од тестирање и пробување, совршениот content е збир од истражувања, знаење но и искуства.

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!