Headline: SEO е учење цел живот, затоа е најинтересно 🙂

Име и презимe: Билјана Димовска

По професија: SEO Professional

Датум на раѓање во Brainster: 10.2017.

Број на Часови предавани:  230

Предмет: SEO

Академија на која предава: Digital Marketing Academy

Академија на која би се запишал во Brainster: Front End

Омилен колега: Иван

Од моето прво предавање памтам: дека имав само жени во групата, дека бев фасцинирана од материјата и дека се утепавме од муабетење

Најмногу ги сакам студентите кои: прашуваат многу на часовите

Омилен дел од предавањата (наставата): кога објаснувам како search engine индексира website:), се зезам, QA sessions:) убедливо најомилени!

Пред час: се спремам активно за да имаме најефикасно потрошено време, обавезно правам кафе и голема чаша вода

На час: зборам како навиена:))

После час: ќутам хаха за да се рехабилитирам

Бесплатен Совет: единствено нешто на кое можете да сметате во животот е тоа што ви е во главата, образование над се и инвестиција во себе е единственото нешто што може да ве изгради како личности и професионалци

Ако сакаш да учиш од Билјана, резервирај си место на Академијата за дигитален маркетинг тука!