Запознај ја Теодосија Стоилкова – студент на нашата Академија за графички дизајн, којa се реши да го искористи времето продуктивно и да ги надгради своите знаења и вештини во областа на графичкиот дизајн.

 

Студент: Теодосија Стоилкова 

Академија: Академија за графички дизајн

Професија: Наставничка по англиски јазик

Од првиот час на Академијата паметам: Дека Бане е извонредно креативен и ми остави одличен впечаток.

Се решив да го искористам времето продуктивно за да научам: Сѐ што постои од Adobe.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Се сметам за креативна личност и секогаш наоѓам мотивација да излезам од комфорната зона.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Сѐ ме интересира.

После предавањата секогаш: Истражувам и тестирам.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Мојот перфекционизам.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да се надградувам понатаму, воедно сакам предизвици.

Оваа област за мене значи: Уметност

Во слободно време: Гејмам

Сакам да читам: Митологии и окултизам

Сакам да гледам: Психолошки-хорор филмови, научна фантастика… Важно да ми го задржи вниманието.

Омилен цитат: “I can’t use what I can’t abuse” – Shirley Manson

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

На Академијата за графички дизајн учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!