CoSchedule: Најдобриот начин за оптимизација на маркетинг активностите

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите.

Screenshot_3

Закажувањето на објави, праќањето на меилови и сите други маркетинг активности одзема многу време. Постојат повеќе алатки за оптимизација на овој процес а овој пат го одбравме CoSchedule. Со CoSchedule ќе можете да ги закажете, да ги следите и постојано да сте во тек со сите активности, без разлика дали се на Google docs, Google analytics, WordPress, Evernote, bit.ly, Headline Analyzer, buffer, twitter, facebook, pinterest, linkedin, Google +, tumblr, оваа алатка е интегрирана со сите нив.

Уште на самиот почеток CoSchedule ќе ве праша во каков тим работите и потоа ќе ви понуди совети за сите ваши проблеми.

Screenshot_2

 

Screenshot_4

 

 

CoSchedule ви помага полесно да дојдете до решение во зависност од областа во која работите и само со еден клик добивате 14 дена бесплатен тест период.

Screenshot_5

 

Screenshot_6

 

Доколку се прашувате како не ја откривте оваа алатка порано, ние ви препорачуваме да го започнете вашиот тест период уште денес и да заштедитe драгоцено време.


Можеби ќе ве интересира:

Новиот курс на Brainster „Experience Marketing: како да креирате искуства за новите генерации

Повеќе информации можете да добиете на следниот линк или пак на: [email protected] ,

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!