BRAINSTER - Симона Костовска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Симона Костовска

CoSchedule: Најдобриот начин за оптимизација на маркетинг активностите

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

Како до ефективна реклама на Facebook- чекор по чекор

При креирање на платена реклама на Facebook, има многу квадратчиња кои треба да ги штиклирате, со уште позбунувачки прашања како: Дали ги таргетирате вистинските луѓе?…

ТОП 9 ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ ТРЕНДОВИ ЗА 2016

Секоја година има најразлични трендови кои ја обележуваат. Социјалните мрежи како Facebook, Twitter, Google hangouts секогаш ќе ги користиме, но што се случи со старите билборди…