Александар Ралис е алумни од Академијата за Full-Stack програмирање кој се вработи во Komuna.dev веднаш по завршувањето на предавањата. Komuna.dev е тим од freelance софтвер девелопери и местото каде Александар продолжи да ги надградува своите вештини.

 

Поразговаравме со Александар за неговите студентски денови на Академијата за Full-Stack програмирање и како тој си поминува во Komuna.dev

 
Дознај повеќе како да започнеш кариера во оваа професија, преку темелната програма на нашата Академија за Full-Stack програмирање.

Закажи средба за повеќе информации со нашиот student success manager.