Запознај го Вангел Трендов – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, кој се реши да научи Full-Stack програмирање и да направи кариерна трансформација.

 

Студент: Вангел Трендов

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Професија: Инструктор по возење

Од првиот час на Академијата паметам: Прекрасно искуство, запознавање со студентите, како и со вработените во Brainster.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Ја сакам иновативноста и логиката.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Databases и PHP.

После предавањата секогаш: Седнувам да го повторам материјалот.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Ништо. 🙂 

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да ја совладам добро материјата и да се снајдам во ИТ светот.

Оваа област за мене значи: Можност константно надградување во ИТ секторот.

Во слободно време: Патувам и гледам филмови и серии. 

Сакам да читам: Стручна литература.

Сакам да гледам: Документарни филмови.

Омилен цитат: „Сите размислуваат за промена на светот, но никој не мисли да се промени самиот.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!