Запознај ја Христина Попоска Малески – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, која се реши да направи комплетна кариерна трансформација во една од најплатените и најбараните професии на денешницата.

 

Студент: Христина Попоска Малески

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Професија: Физиотерапевт

Од првиот час на Академијата паметам: Од возбудата, не многу.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Сакам да пробам да пловам во светот на програмирањето.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Да научам нов програмски јазик.

После предавањата секогаш: Останувам да проверам што сум научила.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Помислата дали целосно ќе се посветам.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да сум одлична во работата.

Оваа област за мене значи: Ново поглавје во животот.

Во слободно време: Обожавам да читам.

Сакам да читам: Трилери и крими романи.

Сакам да гледам: Сѐ поврзано со спорт.

Омилен цитат: “The way to get started is to quit talking and begin doing.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.