Симеон Здравески е инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање. Тој е дипломиран софтверски инженер на ФИНКИ со особен интерес за развој на веб базирани системи. Во 2016 год. освои прво место на интернационалниот натпревар Codefest во тимско натпреварување. По натпреварот е дел од тимот што започнува стартап за имплементација на проектот.Запознајте го Симеон – инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање

 

Име и презиме: Симеон Здравески

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Модул: PHP & Laravel

Професија: Софтверски инженер 

Искуство: 6 години

Зошто баш Full-Stack програмирање: Поради потенцијалот и влијанието што го има софтверот во светски рамки.

Хоби: Играње баскет, планинарење и гледање по некој добар филм

Омилен цитат: „The best preparation for tomorrow is doing your best today.“

Оценка од студентите: 4.95

 

Регистрирај се за бесплатното онлајн предавање со Симеон на тема „GIT-есенцијална алатка за секој програмер“!

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!