Запознај ја Сандра Наумова – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, којa сака да научи нови вештини со цел да стане успешен developer.

 

Име и презиме: Сандра Наумова

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

По професија сум: Студент, part-time барист

Од првиот час на Академијата го паметам: Првото виртуелно запознавање со инструкторите и материјалот.

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Нешто повеќе за GIT и Sass.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Мојот сон е да станам успешен developer, а се надевам и CEO на моја компанија. 🙂

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Javascript

После предавањата секогаш: Правам план за учење на новиот предаден материјал.

Пред да се запишам, најмногу ме плашеше: Хакатоните и работата на реални проекти, но сега сум најмногу возбудена за истите.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да најдам работа која ќе ме исполнува можеби и во Brainster. 🙂

Оваа област за мене значи: Исполнување на мојот сон, избор на мојата животна кариера.

Во слободно време: Читам, гледам премногу филмови и серии, готвам.

Сакам да читам: Англиска книжевност

Сакам да гледам: Crime/Action/Drama филмови и серии.

Омилен цитат: Everything you can imagine is real.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!