Запознај го Александар Зафировски – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, кој се реши да ги надгради своите вештини и да научи нешто повеќе за програмирањето.

 

Студент: Александар Зафировски

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Професија: Референт за продажба во Anhoch. 

Од првиот час на Академијата паметам: Пријатно искуство со инструкторите.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Имав претходни познавања во областа на програмирањето и тоа во делот на Front-End. Желбата да се усовршам во тоа што го знам и да научам нешто повеќе ме натера да се запишам на Академијата за Full-Stack програмирање.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Да запознаам нови луѓе и да стекнам нови знаења.

После предавањата секогаш: Сум посветен на совладување на материјалот.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Делот од back-end и датабази, можеби затоа што во досегашното искуство никогаш не се сретнав со код од тој тип и воопшто не знам како изгледа. Но, сепак со добра посветеност и труд сѐ се совладува.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Постојано да напредувам во областа којашто ми е најдобро позната. Сметам дека клучот за да се биде успешен програмер е усовршување на постоечкото знаење.

Оваа област за мене значи: Отварање на нови работни можности за во иднина.

Во слободно време: Работам како фриленсер, искуство коешто ми ја даде основата во оваа област.

Сакам да читам: StackOverflow решенија. 🙂 

Сакам да гледам: Кратки видеа поврзани со програмирањето, каде што сметам дека најмногу се учи.

Омилен цитат: “The answer is simple: If you want something very badly, you can achieve it.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.