Запознај го Виктор Јовановски – студент на нашата Академија за Front-End програмирање, кој се реши да направи кариерна трансформација и да научи повеќе за Front-End програмирање.

 

Студент: Виктор Јовановски

Академија: Академија за Front-End програмирање

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавањето со колегите и споделувањето на стравовите.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Многу пријатели ми ја препорачаа, а и е многу интересна.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Јаваскрипт

После предавањата секогаш: Гледам серија.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Јаваскрипт

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Уживање во работата и поголема плата.

Оваа област за мене значи: Голема можност за ново знаење и градење на кариера.

Во слободно време: Возам АТВ, учествувам на downhill трки и понекогаш „дрнкам“ на гитара.

Сакам да читам: Нешто со помалку страници.

Сакам да гледам: Формула 1, 2 и останати спортски активности.

Омилен цитат: “From success, you learn absolutely nothing. From failure and setbacks conclusions can be drawn. That goes for your private life as well as your career.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање.

На Академијата за Front-end програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.