Запознај го Трифун Томевски – студент на нашата Академија за Front-End програмирање, кој се реши да ги надгради своите знаења и вештини.

 

Студент: Трифун Томевски

Академија: Академија за Front-End програмирање

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавање со колегите и возбудата.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Сакам да основам работи, како и да наоѓам решенија за предизвици. Едноставно, се гледам себеси во оваа професија.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Јаваскрипт, Bootstrap & ReactJS.

После предавањата секогаш: Го гледам часот уште еднаш и ги запишувам најважните работи.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Ништо.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Надградување на себеси.

Во слободно време: Спортувам.

Сакам да читам: Inspirational Fiction & Historical. 

Сакам да гледам: Документарци, акции и комедии.

Омилен цитат: “Sight is what you see with your eyes, vision is what you see with your mind.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање.

На Академијата за Front-end програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!