Запознај го Наум Милошески – студент на нашата Академија за Front-End програмирање, кој се реши да направи комплетна кариерна трансформација во една од најплатените и најбараните професии на денешницата.

 

Студент: Наум Милошески

Академија: Академија за Front-End програмирање

Професија: Музички продуцент

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавање со колегите и причините поради кои се запишале на Академијата.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Од сите гранки во ИТ сферата најмногу ми се допадна. Добро е платена и побарувачката на пазарот ќе биде само во пораст.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Јаваскрипт & ReactJS.

После предавањата секогаш: Правам кратка пауза и го повторувам материјалот од предавањето.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Промената на професијата.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Многу предизвици, постојано надградување и следење на најновите технологии.

Оваа област за мене значи: Можност за развој на кариера во најбараната област во ИТ сферата.

Во слободно време: Возам велосипед.

Сакам да читам: Мотивациони книги и книги за личен развој.

Сакам да гледам: Серии

Омилен цитат: “You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање.

На Академијата за Front-end програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

 

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.