Запознај го Ибрахим Исмаил – студент на нашата Академија за Front-End програмирање, кој се реши да направи кариерна трансформација и да научи повеќе за креирањето на веб страниците.

 

Студент: Ибрахим Исмаил

Академија: Академија за Front-End програмирање

Професија: Пекар

Од првиот час на Академијата паметам: Ги паметам колегите кои доаѓаа од различни области и нивната мотивација да го променат животот, исто како и јас.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Има светла иднина во светот денес бидејќи секаде е застапена технологијата.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Јаваскрипт.

После предавањата секогаш: Ги решавам задачите и пребарувам на Google и YouTube повеќе за материјалот.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Меморизирањето на сите елементи, нивните атрибути и функции.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Постојано да учам нови работи, како и да го надградувам своето знаење со нови технологии.

Оваа област за мене значи: Градење на кариера во една од најбараните професии во ИТ светот, како и промена на целиот мој животен стил.

Во слободно време: Возам точак.

Сакам да читам: Популарна психологија и мотивациони книги.

Сакам да гледам: Хорор

Омилен цитат: „Go the extra mile!“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање.

На Академијата за Front-end програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.