Запознај го Мартин Чубриноски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец март 2023.

 

Име и презиме: Мартин Чубриноски

По професија: Шпедитор

Академија: Академија за Front-End програмирање

Зошто баш оваа област: Бидејќи е професија во која нема тапкање во место. Секојдневно се учи нешто ново и е одлична област за ентузијасти.

Што те мотивира постојано да учиш: Луѓето околу мене и темпото по коешто се развива технологијата.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Земи си лист хартија и молив. Запиши што мислиш!

Омилен модул и зошто: JavaScript – Only the sky is the limit.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Сите до еден… Но, ако морам да одберам, би рекол Иван Јасенов – поседува дарба да пренесе знаење!

За 5 години сакам да бидам: Senior web developer

Хоби: Планинарење и велосипедизам

Омилена книга: “The Attack” by Yasmina Khadra.

Омилен цитат:If you tell the truth, you don’t have to remember anything.“ Уписите за следната група на Академијата за Front End програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!