Запознај го Дени Трајков – студент на нашата Академија за Front-End програмирање, кој се реши да ги надгради своите знаења и вештини.

 

Студент: Дени Трајков

Академија: Академија за Front-End програмирање

Професија: Магистер по дипломатија и меѓународни односи

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавање со колегите.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Е доста динамична и има перспективна иднина.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Јаваскрипт & ReactJS.

После предавањата секогаш: Ги забележувам најважните работи и доколку имам време го повторувам материјалот од предавањето.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Како ќе успеам да најдам време за сѐ.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да бидам успешен во оваа област.

Оваа област за мене значи: Предизвик.

Во слободно време: Читам книги, гледам серии, гледам спорт.

Сакам да читам: Историја

Сакам да гледам: Серии

Омилен цитат: „Не стремете се да бидете успешни, туку да бидете вредни.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Front-end програмирање.

На Академијата за Front-end програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!