10 чекори во процесот на продажба

10 чекори кои секој треба да ги користи во процесот на продажба.

 

Untitled Infographic (7)

 

Ако ги практикувате овие 10 чекори ќе бидете во можност драстично да ја зголемите продажбата на вашиот производ или услуга.

 

Можеби ќе Ве интересира:


12325204_10206714159706510_1680184844_n

 


 

Сакате да добивате известувања за бесплатни курсеви? Регистрирајте се тука

Среќно,
Brainster заедницата

 

Related Stories For You