Сара Симоновска е новиот инструктор на нашата Академија за UX/UI дизајн. Таа е UX researcher со повеќе од 5 години работно искуство. Моментално живее во Toulouse – Франција и работи како UX researcher & Facilitator во компанијата ActiveViam.

Сара е социјална и комуникативна личност која плени со ентузијазам и сака да го пренесе на другите. За нејзините достигнувања, ни сподели дека најмногу е горда на блиските луѓе кои ја опкружуваат и работата којашто ја сака и инспирира.

 

Запознајте ја Сара – инструктор на нашата Академија за UX/UI дизајн

 

Име и презиме: Сара Симоновска

Академија: Академија за UX/UI дизајн

Модул: Initiation и Discovery

Професија: UX researcher

Искуство: 5 години

Зошто баш UX/UI дизајн: Бидејќи технологијата нема никаква вредност освен ако не е наменета да ни служи на нас – луѓето.

Хоби: Rock dance

Омилена книга: The Celestine Prophecy

Омилен цитат:Above all rules, there are human instincts.

 

Уписите за следната група на Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!