Запознај го Борјан Стојановски – студент на Академијата за UX/UI дизајн, кој се реши да ги надгради своите знаења и вештини во областа на UX/UI дизајнот.

 

Име и презиме: Борјан Стојановски

Академија: Академија за UX/UI дизајн

По професија сум: Наставник

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавањето со програмата, колегите и инструкторите.

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Како би ја искористил својата креативност и визија, решавајќи безброј предизвици во општеството.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Бидејќи е доста нова област, забавна и нуди многу можности.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Design tools, Storytelling и секако работата на реални проекти.

После предавањата секогаш: Си ги сортирам и преслушувам новите работи и рабoтам на зададените задачи за дома.

Пред да се запишам, најмногу ме плашеше: Како ќе се снајдам, дали ќе ги совладувам потешкотиите.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да продолжам да работам со материјата, вработен во компанија или remote.

Оваа област за мене значи: Дополнителна можност за понатамошен раст на кариерно ниво.

Во слободно време: Возам мотоцикл, велосипед, читам книги, рибарам и понекогаш спортувам, а сакам и да патувам.

Сакам да читам: Психолошки книги, авантури и трилери.

Сакам да гледам: Серии онлајн, спорт.

Омилен цитат: „Умот кој се проширил со нови искуства никогаш нема да се врати на својата стара димензија“.

 

Уписите за следната група на Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.