BRAINSTER - akademija za data Архива

Статии со клучен збор: akademija za data

DATA SCIENCE ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 10 моменти што се случија на нашата Академија за Data Science во 2022 година:   Запишани повеќе од 95…