BRAINSTER - презентирање Архива

Статии со клучен збор: презентирање

Storytelling и како да пишувате за странски медиум (part 2)

Креативност провлечена низ уморните мисли од крајот на денот. Потреба за будење од зимски сон со идеи споделени подалеку од сопствените четири ѕида. За момент,…

Креирајте и споделете неверојатни приказни – стартап алатка #2

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…